Sikkert og nemt Hurtig levering 30 dages fortrydelsesret Fri fragt ved køb over 249 kr. Kundeservice: Tlf. ej@mereud.dk

Rygsække

På ethvert udendørs eventyr der skal vare lidt længere end en lille gåtur, er det næsten uundværligt at have en eller anden form for taske med. Hvad enten det er til varm kakao til en kold vinterdag, eller tørre bukser til stranden. I Danmark elsker vi at komme ud i naturen, og med god grund, vi har mange utroligt flotte landskaber. Vi hos MereUd ønsker at alle får mulighed for at udforske den smukke natur. Vi samler derfor en masse produkter til netop dette formål.

Her er der tale om rygsække, nærmere vandtætte rygsække. Danmark er omgivet af vand, og hvad enten vi kan lide det eller ej så regner det også en del. Derfor var vandtætte rygsække et oplagt valg. Der er intet værre end at få våde ting i en rygsæk som man er blevet forsikret om er vandtæt. Derfor tester vi alle vores produkter i den virkelige verden, før de bliver godkendt til salg. Det er for at sikre at alle produkterne lever op til de krav vi sætter til dem, og at vores kunder med garanti får et produkt de med garanti får glæde af.

Firmaet Yiwu Daya har siden 2010 leveret kvalitetsprodukter i form af udendørs produkter såvel under deres eget mærke som direkte til store virksomheder. De har deres eget mærke der sælges under navnet Marjaque. Marjaque tror på at kvalitet igennem alle stadierne af produktionen lige fra indkøb af materialer til den sidste syning, er nøglen til et langt samarbejde med deres mange partnere. Det er vigtigt for dem at kvaliteten er i top, for det anerkender deres kunder og vender derfor tilbage efter mere. Yiwu’s tilgang til deres produkter har vist sig at være den rigtige og de har på få år udviklet sig til en stor multiinternational virksomhed som har kunder i USA, Europa, Australien, Japan og mange andre lande. 

Denne vandtætte rygsæk skiller sig ud fra traditionelle rygsække på 2 områder.

Hele rygsækken er et stort rum. Det gør at der er utroligt meget plads og at man ikke er begrænset af skillevægge eller computerrum. Det gør tasken suveræn til at pakke større ting i, eller pakke mange forskellige ting i. Der løber to stopper ned langs siderne som kan bruges til lukning af rygsækken. Stropperne bruges til at klemme luft ud af rygsækken, så alle ens ting ligger kompakt inde i tasken, og ikke vælter rundt. Dette er også med til at gøre tasken så lille som overhoved muligt.

Derudover har rygsækken ikke en lynlås i toppen som en almindelig rygsæk ville have. Her er der i stedet en kraftig syning med velcro der går rundt i hele kanten af åbningen. Når man vil lukke rygsækken lukker man blot velcroen i og ruller toppen rundt. I hver side sidder der en clips så man kan enten lukke toppen af ved at samle clipsen, eller fastgøre dem til stropperne der løber langs taskens sider. Dette giver en komplet vandtæt lukning, hvor man ikke behøver at bekymre sig om våde kiks eller kolde bukser.

Dette design er nok mest kendt fra drybags eller pakposer. De består ligeledes af en pose med en velcro eller lynlås åbning der rulles rundt og clipses sammen. Disse drybags bruges meget især på kanoture eller andre vandaktiviteter, da deres store rum er suveræn til at pakke alle slags ting i. Samtidig med at man ikke behøver at bekymre sig om at tingene bliver våde selv hvis man skulle være så uheldig at falde i vandet.

Da tasken er fuldstændigt vandtæt og oftest har en smule luft tilbage i sig efter pakning. Skulle man så være så uheldigt at vælte i vandet på sin kano eller sejltur, så kan tasken også fungere som en improviseret flydebøje.

Disse tasker er blot en anden variation af det samme produkt. Her er der sat stropper på for at man kan bære tasken på ryggen. Det gør at tasken også kan bruges som rygsæk, og derved kan bruges i mange flere situationer.

 

Stropperne er lavet i kraftig nylon for at kunne understøtte vægten af en helt fyldt taske. Ned over brystet er der brede skumgummi puder der sørger for at tasken ikke gnaver. Stropperne kan justeres for oven og for neden, så enhver person kan justere tasken lige til deres personlige præferencer. Ned langs skumgummi puderne er der en fastgørelses huller til at spænde ting fast som f.eks. en telefon eller en drikkedunk. Der er også en stop med clips på tværs af brystet til at spænde stropperne helt op, så rygsækken ikke rykker rundt på ryggen.

Bag på tasken sidder der øverst et kraftigt håndtag i nylon beklædt med et gummi håndtag. Man kan nemt løfte tasken hvis man hurtigt skal flytte den. Håndtaget kan også fungere som en ekstra fastgørelses strop. Der er ligeledes ekstra stopper til fastgørelse af ting, ned langs bagsiden af tasken. Der sidder også nederst på tasken 2 reflekser i tilfælde af at ens udendørs eventyre strækker sig ud på de sene timer. Nederst på rygsækken er der en lille lomme til personlige oplysninger hvis ens rygsæk skulle blive væk.

På siden af rygsækken findes der et ekstra håndtag også lavet af en kraftig nylon strop. Denne er især god hvis man skal læsse i en bil eller kano, da det gør at tasken fungere mere som en duffelbag end en rygsæk.

Tasken er på 40 liter, hvilket måske ikke lyder af meget sammenlignet med så mange andre rygsække man kan få. Men her findes alle 40 liter i et stort rum hvilket giver mange flere muligheder i forhold til pakning, men også hvilke ting man kommer i tasken. Der kan nemt pakkes tøj til en forlænget weekendtur, og stadig være ekstra plads. Fordi tasken er lavet som et stort rum i et minimalt design, kan hele rygsækken nemt foldes sammen, så den ikke fylder mere end en toilettaske. Det gør at man også kan have en rygsæk med i en større rejsekuffert i tilfælde af at man senere vil tage på udendørs eventyre, eller hvis man ikke har plads til en stor rygsæk der fylder en masse.  

Det gør tasken god til alle former for aktivitet der kræver en rygsæk hvad enten det er en tur i skoven, kano eventyr eller bare en weekendtur. Det skal dog siges at tasken ikke egner sig som vandrerygsæk, da den har en blød ryg og ikke har den fornødne støtte hvis man skal vandre hele dagen. Tasken kan sagtens strammes godt op så den sidder tæt, og kan sagtens bruges som på en vandretur. Men hvis man vil vandre en hel dag med tung oppakning, vil en anden løsning være at foretrække.

Tasken er lavet af et lag kraftigt lærred dækket med et tykt lag polyethylen også kendt som pvc. Det er det samme materiale som man laver festivals telte og hoppeborge af. Det gør rygsækkens ydre utroligt slidstærkt og 100% vandtæt. Man behøver altså ikke bekymre sig om at rygsækken går i stykker første gang den hænger fast i en gren, eller lukker en masse vand ind hvis man beslutter sig for en svømmetur med rygsæk på.

Rygsækken kommer i 5 forskellige farver, så der er noget for en hver smag. Der er den meget synlige skrig gule, orange eller røde for dem som gerne vil kunne genkende deres taske. Det kan være en god egenskab hvis mange tasker bliver blandet sammen. Til dem der vil have noget lidt mere diskret, kan tasken også fås i mørkeblå. Tasken har derved stadig lidt farve, uden at skille sig en masse ud. Til dem der bare ønsker sig en helt almindeligt design, fås rygsækken også i helt sort.

Alt i alt er det en rygsæk der kan bruges i næsten alle situationer under næsten alle forhold. Der er enkelte undtagelser som f.eks. computertaske eller dags vandrerygsæk hvilket den ikke egner sig som. Den kan foldes sammen til at fylde ingenting, den er vandtæt så man ikke behøver bekymre sig om at få våde ting, den er slidstærk så man ikke skal være bange for at ødelægge den med det samme, der er utroligt meget plads i så man sagtens kan pakke til en mindre ferie. Alt i alt syntes vi hos MereUd at vi har fundet et helt fantastisk produkt, som vi kan stå indenfor både når det kommer til kvalitet men også når det kommer til pris. Vi håber i kommer til at kunne lide jeres nye rygsæk lige så meget som os.

Sikkert og nemt
Hurtig levering
30 dages fortrydelsesret
Fri fragt ved køb over 249 kr.
Læs mere omkring brugen af cookies i vores handelsbetingelser

Kurven er tom

Læs mere omkring brugen af cookies i vores handelsbetingelser