Sikkert og nemt Hurtig levering 30 dages fortrydelsesret Fri fragt ved køb over 249 kr. Kundeservice: Tlf. ej@mereud.dk

Halsedisse - Playful Aztec

Varenr. HD-TQ-6052
DKK 59,00
Playful Aztec halsedisse i 100% polyester med usynlige syninger. Halsedissen er i onesize i målene 25x50 cm

Halsedisse i mange farver med azteker inspireret design. Halsedissen er lavet i 100% polyester, og måler 25x50 centimeter. 

Denne halsedisse har taget inspiration i azteker kunst, og er med masser af klare farver og finurlige mønstre, en sikker måde at få folk til at dreje hovedet en ekstra gang. Når halsedissen er omkring halsen, kan de klare farver tydeligt ses, og kan give et godt modspil til en meget mørk påklædning.   

Multifunktionelle halsedisser kan bruges som halstørklæde, svedbånd, bandana og meget mere. Anvendelsemulighederne er uendelige, da halsedissen ikke fylder meget, og nemt kan komme med på en løbetur, fra og til arbejde på cykel, vandreture i skoven eller mange andre udendørs aktiviteter. Halsedissen består af 100% polyester, der samtidigt med at være utroligt blødt og strækbart, også beskytter godt mod vind og vejr. Halsedissen er lavet med usynlige syninger, der ikke efterlader mærker eller irriteret hud. Stoffet er super åndbart, hvilket gør man sagtens kan trække halsedisen op over næsen uden at få vejrtrækningsproblemer. Alt dette og meget mere gør en multifunktionel halsedisse til et utroligt lækkert stykke beklædning der hurtigt vil blive uundværlig til en hver udendørs aktivitet.

Sikkert og nemt
Hurtig levering
30 dages fortrydelsesret
Fri fragt ved køb over 249 kr.
Læs mere omkring brugen af cookies i vores handelsbetingelser

Kurven er tom

Læs mere omkring brugen af cookies i vores handelsbetingelser