Sikkert og nemt Hurtig levering 30 dages fortrydelsesret Fri fragt ved køb over 249 kr. Kundeservice: Tlf. ej@mereud.dk

Halsedisse - Big Teeth

Varenr. HD-TQ-6051
DKK 59,00
Big teeth halsedisse fremstillet i 100% polyester med usynlige syninger. Halsedissen er i onesize størrelse i målene 25x50 cm.

Halsedisse i sort krokodille mønster med big teeth design. Halsedissen er lavet i 100% polyester, og måler 25x50 centimeter.

Denne halsedisse har som baggrund et sort krokodille mønster, med en stor gabende mund med skarpe tænder som motiv. Her vil der bestemt også blive vendt hoveder, hvis halsedissen er oppe over næsen. Men hvis man har halsedissen omkring halsen vil den være diskret nok til ikke at vække opmærksomhed.

Multifunktionelle halsedisser kan bruges som halstørklæde, svedbånd, bandana og meget mere. Anvendelsemulighederne er uendelige, da halsedissen ikke fylder meget, og nemt kan komme med på en løbetur, fra og til arbejde på cykel, vandreture i skoven eller mange andre udendørs aktiviteter. Halsedissen består af 100% polyester, der samtidigt med at være utroligt blødt og strækbart, også beskytter godt mod vind og vejr. Halsedissen er lavet med usynlige syninger, der ikke efterlader mærker eller irriteret hud. Stoffet er super åndbart, hvilket gør man sagtens kan trække halsedisen op over næsen uden at få vejrtrækningsproblemer. Alt dette og meget mere gør en multifunktionel halsedisse til et utroligt lækkert stykke beklædning der hurtigt vil blive uundværlig til en hver udendørs aktivitet.

Sikkert og nemt
Hurtig levering
30 dages fortrydelsesret
Fri fragt ved køb over 249 kr.
Læs mere omkring brugen af cookies i vores handelsbetingelser

Kurven er tom

Læs mere omkring brugen af cookies i vores handelsbetingelser